Chio Продукти

 • Класически чипс

  "Chio чипс ми е любим, защото е вкусен. Купувам си понякога следобяд, ей така да разпусна и да снакна нещо вкусно. Обичам тези хрупкави картофени резени с уникалните им вкусове. Когато се събирам с приятели, задължително избирам Chio – върви перфектно с всичко, но най-вече с добро настроение.”

  Марго, 21 години

 • Къдрав чипс

  „Човече, това е чипсът. Няма такъв вкус. И чийзбургера, и сметаната с билки са ми любими, но топ-вкусът за мен е шунка с мед. Мега добър. Обратното на енергийна напитка – хрупваш чипс и тотално разпускаш.”

  Деян, 25 години

 • Pom Bar

  „Трябва да призная, че имам слабост към тези картофени мечета. Уж ги купувам за децата, а често аз самата изяждам половината, и то преди децата да хапнали по едно-две мечета. Какво да се прави, всеки от нас трябва да се грижи за детето в себе си, а детето в мен тооолкова обича Pom Bar. Весело и закачливо ми е с Pom Bar J”

  Ралица, 34 години

 • Тортила

  „В лежерните следобеди си организирам яко занимание. Купувам си тортила чипс от Чио със задължителния салса dip. Събирам приятели, за да се посмеем заедно и да разцъкаме как ще изкараме вечерта, къде ще бъде партито, или да пуснем някой нов филм. Отваряме опаковките тортила, пускаме си яка музика  и се надпреварваме да разказваме забавни случки. Тортила чипс и сос от Chio са ной-добрата компания за нашата компания ;) "

  Веско, 24 години

 • Стиклети

   „Обичам дългите сутрини, когато разполягам с цялото време на света – да се излежавам колкото си искам, да си приготвя закуска и да изпия кафето си без да бързам, после да се отдам на любимите си занимания – отново без да бързам. Но това ми се случва само през почивните дни, дори тогава се случва програмата ми да е толкова натоварена, че задачите да изместят малките удоволствия. 

   

  Затова в забързания делник винаги имам в чантата си пакетче солети Слимс. Крехките солетки са с неустоим вкус, и никога не ми става тежко след като ги хапна. Избирам Слимс, защото ме засищат навсякъде и по всяко време. Чио Слимс са солетите за всеки ден и всяко настроение.”

  Ани, 29 години

 • Крекери

  „На път за вкъщи след работа минавам през магазина и взимам поне един пакет Чио Крекери или златни рибки. Така си имам занимавка като ми е скучно, а пък вкусът им ми е любим. Хем са леко осолени, хем леки и хрупкави. Подходящи са и за почерпка, ако дойде някой неочаквано на гости.”

   Милена, 26 години

 • Миксове

  „Какво е почерпка в офиса без Макси Микс? Винаги като пазарувам за някой празничен повод, и търся червената кутия с вкусни крекери,  рибки и солетки. В една кутия има вкусове и формички за всички. ”

  Вени, 44 години